Offre d'emploi : Recruiter

Recruteur
UNIQUE HR
Région
LIER
Publication
jeudi 11 mai 2023
Date limite
dimanche 11 juin 2023
Réf
UNQ-BE
Contact
Unique HQ
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Meet & greet Unique

De Unique Group bundelt vier sterke merken met elk een specifieke focus: Unique, Unique Career, Receptel en Express Medical. Samen maken we deel uit van RGF Staffing: een vaste waarde in het internationale hr-landschap. Hieronder vallen verschillende toonaangevende brands, zoals Start People, Bright Plus, Solvus & USG Professionals.

Unique is een bedrijf in volle groei, dat al meerdere jaren bekroond werd als Great Place to Work. We leggen de lat hoog, hanteren een persoonlijke aanpak en ondersteunen tal van sectoren: finance, technicum, hr, customer care … Als recruiter kom je terecht in een gemotiveerd team, dat overloopt van passie en drive. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

#BeYouBeUniqueFunctiebeschrijving

Unique, nice to meet you! Als ambitieus hr-bedrijf zoeken we een gedreven HR consultant om ons team te versterken.

Werken als recruiter

Je bent de onmisbare schakel tussen klanten en kandidaten. Veel verantwoordelijkheid en massa’s variatie, daar hou je van. Je speurt actief naar kandidaten, durft out-of-the-box te denken en brengt hun profiel in kaart. Met hun eigenheid in het achterhoofd koppel je hen aan de juiste vacature. Daarna gooi je al jouw overtuigingskracht in de strijd en presenteer je de match aan de klant. Van de eerste kennismaking tot de ondertekening van het contract: een gedreven uitzendconsulent neemt continu de lead.Functie-eisen

Jouw Unique-DNA

  • Wij mikken steeds op de juiste cultural fit, en dat is voor onze eigen winkel niet anders. Weet jij je salestalent moeiteloos te verenigen met een betrokken aanpak? Wij zoeken een HR consultant met deze skills op zak.
  • Kandidaten zijn meer dan hun cv en dat begrijp je maar al te goed. Met een flinke portie mensenkennis weet jij hen meteen te doorgronden.
  • Prospecten opbellen, vacatures vinden, frisse ideeën in de groep gooien … Je zit niet stil en hebt oog voor nieuwe opportuniteiten.
  • Performance-driven en persoonlijk? Dat ben jij ten voeten uit! Je streeft klinkende resultaten na, maar plaatst het menselijke aspect steeds voorop.
  • Je hebt commerciële vaardigheden in de vingers: vol vertrouwen trek je zowel kandidaten, als klanten over de streep.
  • Dat diploma hoger onderwijs heb je al in the pocket. Ervaring? Oprecht enthousiasme en de juiste attitude zijn veel belangrijker!Arbeidsvoorwaarden

What’s in it for you?

Wij komen aan je ambities tegemoet met een mooi loonpakket, een prikkelend bonussysteem, maaltijdcheques en een groeps- en hospitalisatieverzekering. Daar bovenop geniet je van een sterk mobiliteitsbeleid. Een bedrijfswagen, een treinabonnement of fietsleasing? Alle mogelijkheden liggen op tafel.

Je persoonlijke ontwikkeling staat hier met stip op één. Tijdens een intensief opleidingstraject van twee maanden stomen we je klaar tot recruiter. Van commerciële vaardigheden, tot sociale wetgeving: alles komt aan bod. Al na één jaar kan je kiezen voor een uitgebreidere salesopleiding. Om in een volgende fase jouw leiderschapscapaciteiten aan te scherpen. Ons hr-bedrijf bulkt van de doorgroeimogelijkheden! Maar liefst 80 % van onze managers is intern doorgegroeid. Als kers op de taart schenken we aandacht aan je mentale gezondheid, met een warm welzijnsbeleid en de mogelijkheid tot telewerken.

Emplois similaires

Emplois similaires